maandag 1 februari 2016

Voorbereidingen bloemetjesquilt...


Het sombere, natte weer zorgde er gisteren voor dat ik aan iets fleurigs wilde werken en daarom opende ik mijn blik met bloemetjes...


Er zaten nog een paar 'kant-en-klare' bloemen in, dus daar heb ik er een paar van aan de quilt genaaid. Nou ja, het is nog niet echt een quilt te noemen met een afmeting van 50 x 35 cm, maar het begint toch al ergens op te lijken...


Vanmorgen besloot ik eerst nog wat lapjes te snijden, zodat ik weer wat bloemen kan voorbereiden. Ik vind het fijn om af te wisselen: snijden, stof om de malletjes naaien, bloemen naaien en bloemen aan de quilt naaien. Het is lekker ontspannend om te doen. 
Over de fauteuil op de achtergrond hangt de Pineapple Quilt die ik morgen wil gaan opspannen. Ik heb gisteren de kabels op de randen getekend met blauw stift. De rest van de quilt wil ik 'in the ditch' doorquilten. Ik denk dat het patroon zo het mooist geaccentueerd wordt. 

Maar... dat is voor morgen... 

Voor nu wens ik je een fijne dag!


Groeten,
Yvonne


3 opmerkingen:

 1. Ziet er heel mooi uit en ook fleurig op deze regendag. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het blijft een leuk werk om de bloemetjes te maken. Zo,n rode bloem ertussen is gedurfd maar prachtig.
  Jammer dat ik een bloembordertype ben 😜want die plantage van jou wordt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig !! Als ik jouw bloemen zie wil ik er acuut ook mee beginnen. Ik herken ook een stofje uit de Papillonserie waarvan ik meerdere stofjes heb.
  het is dat ik van mezelf eerst nog enkele ufo's moet afmaken, m ar anders ...

  BeantwoordenVerwijderen