zaterdag 30 augustus 2014

The Log Cabin...


Gisteren zijn Ellen en ik naar de Open Dagen bij The Log Cabin geweest. Het is altijd heerlijk als het quiltseizoen weer van start gaat en je volop geïnspireerd raakt door de mooie quilts en andere dingen die er te zien zijn.


De winkel en lesruimte hingen vol met voorbeelden voor workshops en cursussen.


Er hingen ook quilts van Ellen, hierboven links op de foto. Onder andere de Ile aux Fleurs quilt en de There's No Place Like Home quilt die in de Quilt en Zo heeft gestaan.


Hier een hoekje van de winkel. Zie je die sterren hangen? Dat zijn hele leuke stofpakketjes. Echt snoepjes sterretjes ;o)


De verleidingen waren weer groot, zowel op stoffig gebied als op het gebied van hebbedingetjes. Er was zoveel leuks! Ik denk niet dat ik me ga vervelen deze komende winter.

Met dank aan Ellen voor de foto's, want mijn camera lag natuurlijk nog thuis ;o)

6 opmerkingen:

 1. Ik wil best geloven dat je genoeg inspiratie hebt opgedaan. Ziet er mooi uit. En die hebberigheid herken ik ook wel. Veel succes met je quiltwerk en blog. Dientje (dientjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je nu ook een blog hebt, mama van Ellen!!! Ik volg Ellen al heel wat jaartjes en hoor/lees veel over haar mams. Wat een heerlijk bezoek aan de quiltwinkel, heel veel inspiraties!!!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Dini en Ineke: gezellig dat jullie hier ook komen lezen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk,moeder en dochter die samen quilten! Daar ben ik wel een tikkeltjejaloers om! Ik ken Ellen van toen ze in Mortsel naar het quiltcaf├ę kwam en volg haar blog al een hele poos!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Yvonne wat leuk dat je aan een blog begonnen bent ! Super gezellig.
  Helaas waren wij niet op de open dagen bij Jacq. omdat wij een weekend weg waren met de familie op de Utrechtse Heuvelrug, maar aan jouw foto's te zien was er weer genoeg nieuws !
  Ik hoop daarvan wat op 4 oktober te zien als we daar zijn op de workshop van Susan Smith.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk als je deze leuke bezoekjes met je dochter kunt doen.

  BeantwoordenVerwijderen