maandag 20 februari 2017

En weer een week voorbij...

Waarin van alles gebeurde en toch ook eigenlijk weer niet veel...Ik ben bezig geweest met de sneeuwpoppenquilt. Wilma constateerde bij de opmerkingen in een vorig blogje terrecht dat ik geen kleine quiltsteekjes maak. Tijdens, en kort na mijn eerste quiltlessen heb ik dat wel geprobeerd, maar ik krijg het niet voor elkaar, van die piepkleine steekjes. Ik ben toen al snel tot een compromis gekomen met mezelf: iets grotere steken, maar gelijkmatig. Voor mij werkt dat prima :o)Afgelopen week, met het heerlijke weer, ben ik druk bezig geweest in de tuin. Een tak uit de 'pindakaasboom' gezaagd, de vuurdoorn gesnoeid, gevallen bladeren opgeruimd, etc.etc. Het was heerlijk om zo bezig te zijn in het zonnetje.
De foto van de Helleboris, nat van de regen, heb ik net gemaakt. Warmte is op dit moment alleen binnenshuis te vinden met de cv aan. Brrrr...Ellen bracht zondag nog stofpakketjes voor de nieuwe Angel-patroon. Deze keer de Book Angel (klik hier voor meer informatie). Is het geen schatje? 


Nu ga ik nog een paar steken quilten. Met dit sombere en natte weer heb ik helemaal nergens anders zin in. Goed excuus toch? ;o)

Fijne week!

Groeten,
Yvonne4 opmerkingen:

 1. Wat een schattig quiltje van het engeltje! En het maakt toch niets uit hoe klein of groot de steekjes zijn? Ik quilt gewoon zoals het voor mij het beste lijkt.
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook aan het doorquilten momenteel en doe het op mijn manier. Ik kan ook geen kleine steekjes maken, maar probeer wel gelijke steekjes te maken. Ook dat lukt niet altijd, maar ik vind quilten gewoon leuk. Ja, het zijn inderdaad grijze dagen. Dus......quilten. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon lekker quilten op de manier die jij het prettigst vind, dan blijf je er ook plezier in houden. Het angel patroontje is echt een schatje.
  Fijne week.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet iedereen kan kleine steekjes maken met quilten. Ik ook niet! Maar daar kan ik niet mee zitten. Als je zelf maar tevreden bent.

  BeantwoordenVerwijderen